Skip to content

Om oss

Blacksnow er kanskje Nordens beste online butikk for ski-, snowboard- og mountainbike- entusiaster. Både grunnleggerne og alle ansatte her hos oss på Blacksnow, har alle en stor lidenskap for ekstremsport. Både når det gjelder sommer og vinter. Vi stiftet Blacksnow fordi vi syntes at uansett hvor man bor i Norden, så skal man kunne kjøpe det beste utstyret i en nordisk butikk.

Kvalitet er alfa omega for oss, derfor arbeider vi utelukkende med produkter og utstyr, som vi kan stå 100% inne for. Selv kjører vi kun med det beste utstyret og kan kun anbefale det samme for deg.

For oss er det ekstremt viktig at hele opplevelsen din hos Blacksnow blir fantastisk. Fra første gang, til siste gang du bruker utstyret ditt ute i fjellene eller på afterski. Det er utrolig viktig at utstyret som du har kjøpt hos Blacksnow leverer hver gang, uten unntak!

Vi syntes at kundeservice er en stor del av å føle seg trygg ved å handle på nett. Det er derfor vårt mål at du får svar på eposten din innen 12 timer, og at du mellom 09-17 kan få tak i oss på telefon.

Vi bruker produktene på ukentlig basis og har derfor stor erfaring med dette. I felleskap samler vi all vår viten og erfaring, for å kunne hjelpe deg med å finne det du trenger og det som passer deg best.

Vi håper at du får den beste kjøpsopplevelsen hos oss, men først og fremst så håper vi at utstyret ditt kan hjelpe deg med å få en fantastisk dag i fjellet.