Skip to content

Persondatapolitik

Retningslinjer for behandling og lagring av personopplysninger

Hos Blacksnow har vi selvfølgelig en tydelig definert policy om vår behandling av dine personlige data. Dette betyr at vi er ekstremt forsiktige med å forhindre misbruk av informasjonen din, samtidig som vi gir best mulig service til deg som kunde.

Med andre ord, vi er ikke en teknisk mammut, og vi har ikke tenkt å bruke dataene dine til noe annet enn å gi deg en bedre service. Personopplysningene vi har er lagret på en sikker server, som vi selvfølgelig ikke kan avsløre noe om. :)

Hvis du har spørsmål om retningslinjene våre for personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon.

På Blacksnow.dk:

vi sender ikke informasjon fra tredjeparter til våre kunder

vi sender ikke uønsket e-post eller informasjon

vi beskytter dataene dine

Vi kan kontaktes på:

mail@blacksnow.no

+45 61616195

Blacksnow.dk respekterer våre besøkendes og våre kunders rett til personvern. Derfor har vi tatt de nye initiativene veldig seriøst og laget en rekke grundige retningslinjer som har ett formål; for å beskytte personvernet til våre kunder.

Nedenfor kan du lese mer om hva vi gjør for å leve opp til personvernforordningen og våre egne strenge krav.

Hvilken personlig informasjon lagrer Blacksnow.dk?

For å fullføre et kjøp på Blacksnow.dk, trenger vi ditt navn, din adresse, ditt mobilnummer og din e-post.
Dette er nødvendig for å kunne sende bestillingen din til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med bestillingen og kontakte deg hvis det er behov for det i forhold til bestillingen din.

Vi er forpliktet til å lagre ordreinformasjon i forbindelse med regnskap, betaling av gebyrer og eventuell garanti / returbehandling. Denne historikken vil bli slettet etter fem år.

Dine rettigheter

Du har rett til å få tilgang til personlig informasjon som blacksnow.dk har registrert om deg i samsvar med gjeldende lov.

Du har rett til rettelse, så du kan kontakte oss for å få endret feil personlig informasjon.

Du har rett til å slette din personlige informasjon, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å lagre dette i samsvar med loven.

Du har rett til å få din personlige informasjon avslørt på en sikker måte. Hvis forespørselen sendes elektronisk, og med mindre den registrerte ber om noe annet, må informasjonen videreføres i standard elektronisk format.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke som du har gitt oss. Samtykke finner du på siden min.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du finner ut at personopplysningene dine ikke behandles i samsvar med denne policyen.

For å gjøre noe av det ovennevnte, er det bare å kontakte oss via e-post eller telefon.

Utlevering av personlig informasjon til tredjeparter

Deler vi informasjonen din? NEI!

Informasjonen du deler med oss ​​er personlig og konfidensiell. Vi leier eller selger ikke navn, e-postadresse, adresse, kortinformasjon eller informasjon om deg til andre. Din personlige informasjon blir bare delt hvis vi er juridisk forpliktet til å gjøre det eller innhente ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil bare ha tilgang til informasjonen hvis dette er nødvendig for å utføre en oppgave for blacksnow.dk. I disse tilfellene inngås en databehandleravtale for å sikre at databeskyttelsesforordningen overholdes riktig.

Arkivering av personlig informasjon

I følge regnskapsloven må vi lagre transaksjonsdata i fem år, dette gjøres samtidig for å kunne overholde kundenes rettigheter i forbindelse med garanti og klager i henhold til forbrukerloven, kjøpsloven og blacksnow.dk handelsbetingelser.

Markedsføring

Behandlingsgrunnlaget for markedsføring via e-post vil alltid være samtykke. Dette samtykke gis i kjøpsprosessen eller under siden min.

Vi ønsker at markedsføringen vår til enhver tid skal oppfattes som relevant og nyttig for deg. Vi samarbeider derfor med utvalgte partnere for å skape en god løsning i forhold til sending av e-post.

Direktøren har det daglige ansvaret for blacksnow.dk behandling av personopplysninger i forbindelse med markedsføring, analyse og tilpasning.

Hvordan bruker vi e-posten din?

E-postadressen din brukes til å identifisere deg som kunde i systemet. I tillegg bruker vi e-postadressen din til å kontakte deg angående ditt kjøp eller konkurranser du har deltatt i. Samtidig har du muligheten til å motta vårt nyhetsbrev og en påminnelse om igangsatte kjøp. Nyhetsbrev og påminnelser kan selvfølgelig melde seg når som helst.

Analyse

På Blacksnow.dk samler vi statistisk informasjon om hvilke områder våre gjester besøker. Det er ikke data som samles inn for den enkelte bruker, og det er definitivt ikke data vi overfører til tredjeparter. Vi bruker dataene som er samlet inn fra navigeringen til brukerne våre for å forstå hvordan brukerne (som en gruppe) bruker nettstedet vårt. Denne kunnskapen brukes til å gjøre nettstedet bedre for deg. Vi samler ikke inn noen informasjon om dine andre bevegelser på Internett.

Samtidig samler vi inn informasjon om brukernes favorittprodukter. Det er også kunnskap vi bruker for å prøve å forbedre nettstedet vårt. Ingen av denne informasjonen videreformidles eller selges til tredjeparter.

Informasjonskapsler

På nettstedet bruker vi cookies. Dette betyr at nettstedet registrerer hvilke varer du har i "handlekurven".

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten informasjonsfil om deg, brukeren, i form av en .txt-fil, som utveksles mellom nettleser og server. Det er en midlertidig fil. Filen eksisterer bare så lenge nettleservinduet er åpent og vil bli slettet når nettleseren er lukket. Det er ikke mulig for en informasjonskapsel å overføre et virus.

Du har muligheten til å slette informasjonskapslene dine. I Google Chrome kan informasjonskapsler slettes under:

"Chrome" -> "Slett nettleserdata" -> "Informasjonskapsler og andre nettsteddata" -> "Slett data"

Hvordan er dine personlige data beskyttet?

For å sikre best mulig data har vi tatt en rekke trinn. Din personlige informasjon lagres i sikre nettverk og kan bare leses av noen få ansatte som har spesielle rettigheter.

Siden alle transaksjoner skjer via PBS, vil vi aldri se kredittkortinformasjonen din.

Alle sider på Blacksnow.dk er beskyttet og sikret med en 2048 bit kryptering.

Din godkjenning

Ved å bruke nettstedet vårt, Blacksnow.dk, gir du oss tillatelse til å samle inn informasjonen som er beskrevet på denne siden. Skulle vi senere endre vår personopplysningspolicy, vil den bli publisert her.

Data- og informasjonssjef

På Blacksnow.dk er personen som er ansvarlig for personopplysninger og informasjon Ralf Sohl // ralf@blacksnow.dk.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss.